Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Kültür - Sanat > Yerli Oyuncular > Arşiv - Yerli Oyuncular

Kapalı Konu

Arşiv - Yerli Oyuncular kategorisinde Ebru Gündeş konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-10-07, 20:19   #591
_Leyla_
Asistan

_Leyla_ kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18.11.2006
_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute_Leyla_ has a reputation beyond repute

Bence Ebru gündesin sesi kadar güzel olan bir kisi daha yok Tr'de. hatta dünyada
hele damardan sarki söyleyince aaah aaah
bugün sabah sabah dizisine baktim, imkansiz aska, ne güzel diziydi yaa, niye bittiki hemen. bence cok güzel yakisiyo komedi dizilere..
Ins. osmantanla cok mutlu olurlaarrr
Eski 24-10-07, 20:36   #592
dişi-kartal
Oyuncu

dişi-kartal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22.03.2007
dişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond repute
dişi-kartal kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla dişi-kartal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Biraz eskilere gidelim imkansız aşktan kareler

Eski 24-10-07, 20:51   #593
ebrucu_büşraa
Oyuncu

ebrucu_büşraa kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09.05.2007
ebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond reputeebrucu_büşraa has a reputation beyond repute

tuğçecim resimler için çok saol cnm..
bu sabah izledim imkansız aşkı çok güzeldi yaa mimikleri filan çokk şekerdi yazıkkk ettiler güzelim diziye..
Eski 24-10-07, 21:17   #594
ebru_dilek_ebru
Asistan

ebru_dilek_ebru kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19.04.2007
ebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond repute

Alıntı:
_Leyla_ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bence Ebru gündesin sesi kadar güzel olan bir kisi daha yok Tr'de. hatta dünyada
bugün sabah sabah dizisine baktim, imkansiz aska, ne güzel diziydi yaa, niye bittiki hemen. bence cok güzel yakisiyo komedi dizilere..
seni tebrik etmekden başka yapacak birşeyim yok....
Eski 25-10-07, 10:23   #595
ebgü
Yönetmen

ebgü kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.08.2006
ebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond repute

Alıntı:
_Leyla_ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar resimler,çalışmalar,şarkı sözleri,haberler için çok teşekkürler.Ve leylacım ağzından bal damlıyor cnm.Güzel dilekelrin için çok teşekkürler.Dileğin de dediği gibi .Bizede ancak seni tebrik etmek düşer.Ve dilek dilek dilek o dilek ipleri nerede bulunuyor ya bende alsam ya hepsinden birer tane valla.
Eski 25-10-07, 14:16   #596
lombardo
Yönetmen

lombardo kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15.01.2006
lombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond reputelombardo has a reputation beyond repute

lombardo Çevrimdışı  
Eski 25-10-07, 16:29   #597
lovablebuterfly
Asistan

lovablebuterfly kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.04.2007
lovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond repute

eklediginiz resimler için çok saolun arkadaşlar bide sizden ufak bir ricam olucak eklenen resimleri bir daha eklemeyelim lütfen başka degişik resimlere yer verelim olmazmı anlıycanızı ümit ediyorum
Eski 25-10-07, 18:21   #598
swetty_18
Asistan

swetty_18 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10.02.2007
swetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond reputeswetty_18 has a reputation beyond repute

Alıntı:
lovablebuterfly tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
canım sanırım aradıgın şarkı bu

Hani=Ebru Gündeş

Çok uzaktasın beni duymazsın
Unuttun belki de hatırlamazsın
Hani derdin ya sen birtanemsin
Bîtanen burda sen nerdesin
Dünya bir yanaydı da hani ben bir yanaydım
Bensiz ölürdün hani nefes bile almazdın
Benden başka kimseyi yerime koyamazdın
Hani hani neredesin
Hani hani nerdesin hani
Çok uzaktasın beni duymazsın
Unuttun belki de hatırlamazsın
Hani derdin ya sen bi tanemsin
Bitanen burda sen neredesin
Bir de derdin ki hayatım sensin
Hayatın burda sen nerdesin
Dünya bir yanaydı da, hani ben bir yanaydım
Bensiz ölürdün hani nefes bile almazdın
Benden başka kimseyi yerime koyamazdın
Hani hani neredesin
Hani hani nerdesin hani
Hani senin bitanen
Hani senin tek çaren
Yalnız sevdan, aşkın ben
Ben değil miydim hani
saol canım cevap verdıgın ıcın cok saol..bu sarkı cok guzel yaa
Eski 25-10-07, 18:46   #599
ebru_dilek_ebru
Asistan

ebru_dilek_ebru kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 19.04.2007
ebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond reputeebru_dilek_ebru has a reputation beyond repute

Alıntı:
ebgü tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar resimler,çalışmalar,şarkı sözleri,haberler için çok teşekkürler.Ve leylacım ağzından bal damlıyor cnm.Güzel dilekelrin için çok teşekkürler.Dileğin de dediği gibi .Bizede ancak seni tebrik etmek düşer.Ve dilek dilek dilek o dilek ipleri nerede bulunuyor ya bende alsam ya hepsinden birer tane valla.
çok zorr bulunuyorrr canım ben bile istanbuldan aldırıcam kendimee...ama sen nerdesin bi araştır olmadın yakınlarınada söyle bulurlar
ebru_dilek_ebru Çevrimdışı  
Eski 25-10-07, 22:50   #600
ebgü
Yönetmen

ebgü kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.08.2006
ebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond repute
Wink

Alıntı:
ebru_dilek_ebru tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
çok zorr bulunuyorrr canım ben bile istanbuldan aldırıcam kendimee...ama sen nerdesin bi araştır olmadın yakınlarınada söyle bulurlar
Resimler için çok teşekkürler demetçim ve ebrucum haklısın cnm bende öyle dedim defaalrca ama olsun ablamız olduğu sürece yine eklensin ne çıkar di mi?Ve sağol dilekcim beni bilgilendirdiğin için ben Antalyadayım bnm bildiğim kadarıyla maalesef buralarda pek yok ama kısmetse bende İstanbul'a gideceğim.Sen neresi olduğunu ve ne zaman nerde ne kadara genelde saat kaçta satılıyor?kaç gibi bitiyor ? ve ne zamana kadar yani yine gelirmi sınırlı mı olduğunu söyle yeter bakarsın o zamana kadar sanada alır yollarım.Ya da eğer yetişemezsem olmazsa sen banada hepsinden bir tane ayırt çok zahmet olmazsa lütfen cnm bende sana parasını yollarım olmaz mı?
ebgü Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Etiketler
ana kraliçe, güzellik abidesi, güzellikte son nokta, melek yüzlü imparatoriçe, müthiş bakışlı kadın, mütis ses, sen alahın bir lütfusun:), seni sevmeyen ölsün, tanımam senden başka, tek gerçek

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş