Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Arşiv > Yabancι DiziFilm Arşivi > Kore Dizileri

Kapalı Konu

Kore Dizileri kategorisinde Düşlerimin Prensi/Princess Hours (Arşiv 1) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-08-08, 23:03   #1251
eyllse
Bölüm Sorumlusu

eyllse kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20.03.2007
eyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond repute

Anketi yeni gördüm ben
Benim çiftim tabiki Shin&Chae
Yul için kimseyi uygun görmüyorum dizide, o yalnızken daha şirin sanırım
Min Hyorin ve o arkadaşı çok yakışıyolar ayrıcaO çocuk da çok tatlı, gülümsemesi falan güzel duruyo
Yul'un annesi ve Shin'in babası asla diyorum Çünkü ben kraliçeyi çok seviyorum,çok tatlı bir kadın, aldatılmayı da hiç hak etmiyor ama işte

Bunu da az önce gördüm, site kurallarımıza uygun hale getirdim, kullanmak isteyen varsa kullanabilir

Sen ''Amin'" desen, O an kabul olsam...
eyllse Çevrimdışı  
Eski 19-08-08, 23:15   #1252
iklimmm
Oyuncu

iklimmm kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14.02.2008
iklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond repute

bence shin ve chae en çok yakışan çiftçok tatlı ikiside ,biran önce yarın olsunda diziyi izleyelimya çok merak ediyorum,
Spoiler İçermektedir

Son Güncelleme ; iklimmm : 19-08-08 tarihinde saat 23:17
iklimmm Çevrimdışı  
Eski 19-08-08, 23:25   #1253
*elisa*
Set Görevlisi

*elisa* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.06.2008
*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute

imzalar çok hoş eline saglıkk zeynepçim çok güzeler

yaaa bugün yoktu sanki bir yerimde boşluk oldu

shin cehanga bayılıyorum yaaaa ikisi muhteşem ikiliiii..

hepsi süper bi yulun cadı annesini sevmiyorum cadıı ne olcakk
*elisa* Çevrimdışı  
Eski 19-08-08, 23:53   #1254
hanimavii
Asistan

hanimavii kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20.01.2008
hanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond reputehanimavii has a reputation beyond repute

shin veliaht prens olsada ailesinden hiç sevgi görmemiş.hep kurallarla büyümüş..

içinde fırtınalar kopsada duygularını tam olarak açıklıyamıyor..bu soğuk görüntüsü bu yüzden....

ama chae sayesinde gülen yüzünüde ortaya çıkarmaya başladı.gerçek benliğini chae ile bulacak shin.......

tabikide en yakışan çift tartışmasız....

shinchae.....

Son Güncelleme ; hanimavii : 20-08-08 tarihinde saat 00:02
hanimavii Çevrimdışı  
Eski 19-08-08, 23:58   #1255
esoss88
Set Görevlisi

Giriş Tarihi: 09.08.2008
esoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond reputeesoss88 has a reputation beyond repute

selam arkadaşlar öncelikle imza yı hazırlayan arkadaşalara çok teşekkürler bende varmışım çok sewindim bu arada ilk defa imza kullanıorum bu mesajda birascık deneme için oldu mu olmadı mı die neyse madem yazıorum o zaman bişey soracagım ben bazı resimlerde veya videolarda bi sahne var shin ve çeyang bi odadalar hani bu ilk evlendiklerinde bi odaya aldılar ya çeyang hatta shinin elini ısırdı işte ordalar çeyang uyuyor numarası yapıo sonra shin gelio bunu uyandırıo falan hatta o eli ısırdığı sahnedeki kıyafetleride aynı ama ben o bölümü baştan sona izledim bi türlü göremedim.O sahne kacıncı bölümden bilen var mı varsa bana spoiler içinde yazarsa cok memnun olucam yaa kafama takıldı

bu arada bu ne yaa imazam minicik ya bide birileri buna yardım ederse onada cok sevineceğim
Eski 20-08-08, 00:21   #1256
iklimmm
Oyuncu

iklimmm kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14.02.2008
iklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond reputeiklimmm has a reputation beyond repute

Spoiler İçermektedir

bu gece tekrarı yok değilmi dizinin,16.bölümde tvde çekildikleri resimleri izlerken çok tatlılar,chae shine vuruyor resimlerine baktıkçasonra tvnin önüne geçiyor izlemelerine engel oluyor,gülüyorlar filan çok güzel bu bölümya

Son Güncelleme ; iklimmm : 20-08-08 tarihinde saat 00:23
iklimmm Çevrimdışı  
Eski 20-08-08, 00:38   #1257
maa-cd
Asistan

maa-cd kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.09.2007
maa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond reputemaa-cd has a reputation beyond repute

dizide favori çiftler sorulmuş
bende yazmek istedim benim favori çiftim
Shin&Chae
birbirlerine çok yakışıyorlar
yul&chae yi ben pek yakıştıramıyorum
Eski 20-08-08, 00:40   #1258
eyllse
Bölüm Sorumlusu

eyllse kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20.03.2007
eyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond reputeeyllse has a reputation beyond repute

Alıntı:
maa-cd tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
dizide favori çiftler sorulmuş
bende yazmek istedim benim favori çiftim
Shin&Chae
birbirlerine çok yakışıyorlar
yul&chae yi ben pek yakıştıramıyorum
Yul'un aşkı da dizide çok güzel işleniyor, ama dediğin gibi canım en tatlı çift Shin&Cahe oluyor.Sanırım bunda Chae'nin Shin'i sevitor olmasının ve gitgide de Shin'in Chae'ye daha yakın davranmasının büyük payı var Bence Yul kimseyle birlikte olmamalı, onun bu karşılıksız aşık halleri daha güzel..
eyllse Çevrimdışı  
Eski 20-08-08, 00:43   #1259
piraye_su
Asistan

piraye_su kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30.03.2008
piraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond reputepiraye_su has a reputation beyond repute

Arkadaşlar başlığımızın her gün düzenli olarak kapanmak durumunda kalmasına üzülüyorum N'olur kurallara dikkat edelim (umarım ben de şu anda sohbet nitelikli mesaj yazmıyorumdur).

Bugün dizinin olmaması çok üzücü oldu. İçimde bir boşluk oldu. Neyse ki dizinin klibini cep telefonuma atmıştım ona baktım sık sık. CG ile Shin'in yer aldığı bütün sahneler çok güzel. Yüzleri. Ve biliyorum bunu çok söyledim ama Shin gerçekten çoook yakışıklı CG nin mimikleri de çok şirin. Çok özledim çok
Eski 20-08-08, 01:58   #1260
lovablebuterfly
Asistan

lovablebuterfly kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.04.2007
lovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond repute

eyllse süpersin arkadaşım elerine saglık rica etsem yullllllllllllll la ceyang güzel anlarındanda yaparmısın ah yullllllllllllllllllllll

ya yul kime aşık olucak acaba merak ediyorum ben dp ile ilgli nette gezerken hani şu ceyangın arkadaşı varya gözlüklü işte o kızla yul imzaları gördüm bayada samimiydi acaba onamı aşık oluyo yullcum
Kapalı Konu

Bookmarks

Etiketler
romantik komedi

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş