Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Arşiv > Yabancι DiziFilm Arşivi > Kore Dizileri

Kapalı Konu

Kore Dizileri kategorisinde Düşlerimin Prensi/Princess Hours (Arşiv 1) konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-08-08, 19:59   #251
C10H15N1
Guest

Çeviri hiç iyi değil
İngilizce altyazılısında Prens Chae'ye yanına uğramadığı için sitem ediyor.
Chae yanına gelip neşelendirseydi daha iyi hissedeceğini söylüyor.Bu yüzden Chae arkadan sarılıp özür diliyor.
Ama bizimkiler çeviride neden üzüntülüsün neşeli olmak sana yakışıyor diye çevirmişler ne alaka.

Son Güncelleme ; C10H15N1 : 04-08-08 tarihinde saat 20:02

Eski 04-08-08, 20:08   #252
C10H15N1
Guest

Prens süperdi.
Yaptığı jestle prensesimizin sakarlığını unutturup büyülü bir atmosfer yarattı
Üstüne alkış aldılar

Eski 04-08-08, 20:23   #253
C10H15N1
Guest

Işıl Türkçe dublajlı bulmak çok zor İngilizcesi bile zor bulunuyor.

Alıntı:
PaPaTyA FaLı tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yaa inanmıyorumm gercekten de yanlış mı ceviriyolaarrr

üüfff hiçbişi anlamayız ki ozaman doğru dürüsttt

siz söylersiniz artk kızlar yani diziyi önceden düzgün olarak izlemiş olanlaar demiii
Yanlış yarım yapalak çeviriyorlar
İzlerken sinir oldum
Sergide resim çekilirken Prens Chae'den kolunu indirmesini istediğinde Chae o zafer işaretini yapmazsa resimde görünen kişinin kendisi olmayacağını söylüyor.
Ama çeviride Chae'ye böyle daha şirin oluyor dedirtmişler

Son Güncelleme ; C10H15N1 : 04-08-08 tarihinde saat 20:30

Eski 04-08-08, 20:37   #254
C10H15N1
Guest

Bu bölümden

Eski 04-08-08, 20:58   #255
*elisa*
Set Görevlisi

*elisa* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.06.2008
*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute*elisa* has a reputation beyond repute

neden sanki hep kesiyolar bu bölümleri ya ben bi diziye takılınca neden hep böuylke ya erken bitiyo ya kesiyolar off off mütiş bizi bayılıyorum izlerken ayakabı bölü harikaydı perseste ne işi varsa kzuenin yanında gitsin kocasıyla ilgilensin adam ilgi bekliyo kıskançlık kirizlerine girmiş bile damımız heh
*elisa* Çevrimdışı  
Eski 04-08-08, 20:59   #256
sensitivecat
Asistan

sensitivecat kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.04.2007
sensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond repute

internette gezinirken bakın ne buldum çok şekerler dimi ama

Eski 04-08-08, 21:03   #257
cananyc
Asistan

cananyc kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28.05.2006
cananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond reputecananyc has a reputation beyond repute

Aslında çeviri hatası olduğunu söylüyorsunuz ama sonuçta siz ingilizce alt yazılı halinden yola çıkarak yanlış çevrildiğini düşünüyorsunuz.Belki Korece'den ingilizceye yanlış çevrilmiştir.Ayrıca çeviri yaparken onun konuştuğu süreyle birebir olması gerekiyor bu durumdan da kimi zaman cümleleri kısaltabilirler.Doğaldır bence.Ama sizin dediğinizde doğru olabilir tabi
Çok güldüm ben bu bölümde.Hele ki Chae Kyung'ın dans ettiği bölümde.Min Hyorin de evliliği onaylamıyomuş.Sanki ona soran oldu da.Neyse komikti sevdim bu bölümü
Eski 04-08-08, 21:10   #258
sensitivecat
Asistan

sensitivecat kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.04.2007
sensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond reputesensitivecat has a reputation beyond repute

sensitivecat Çevrimdışı  
Eski 04-08-08, 21:11   #259
_Gökçe_
Set Görevlisi

_Gökçe_ kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04.08.2008
_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute_Gökçe_ has a reputation beyond repute

Ya çok güzel bir dizi Chae-kyung da çok tatlı ve komik

Ben çok hoş buldum bu diziyi,yapanın ellerine sağlık ama çok kısa

Ya ama süper gerçekten...

_Gökçe_ Çevrimdışı  
Eski 04-08-08, 21:13   #260
krum
Asistan

krum kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09.12.2006
krum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond reputekrum has a reputation beyond repute

hıım bakın size ne getirdim..umarım daa önce eklenmemiştir..

Bookmarks

Etiketler
romantik komedi

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 3 (0 üye ve 3 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş